HACCP стандарт
Управление на критични контролни точки в производството на хранителни стоки
Свържете се с насHACCP
Акредитиран от: ČIA
Предоставена от: LL-C (Certification) Czech Republic a.s.
В отговор на нарастващите изисквания към безопасността на хранителните продукти е създаден Стандарт НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Points).
Стандарт HACCP се фокусира върху ключови изисквания, засягащи безопасността и невредимостта на хранителните продукти в цялата верига, от производството до преработката, разпространението и продажбата им.
Сертифициране според стандарт HACCP препоръчваме на всички фирми работещи в хранително-вкусовата промишленост.
Изисквания на стандарта HACCP
- Определяне на критичните точки в хранителната верига
- Осигуряване на здравословна безопасност на храните
- Подобряване на технологичните производствени процедури
- Осигуряване на документация на всички процеси
- Редовни проверки на критичните точки (температура, пресичане на суровини и др.)
Какво получавате със сертификата
- Повишаване качеството на предлаганите продукти и услуги
- Подобрение организационната структура на организацията
- Увеличаване ефективността на цялата организация
- Намаление на оперативните разходи
- Увеличение на доверието на обществото и клиентите
- Осигурява се спазване на законовите норми и разпоредби
- Възможност за по-добър достъп към държавни поръчки
Най-търсеното удостоверение
ISO 9001
ISO 14001
ISO 45001
ISO 27001
ISO 22301
ISO 20000
Имате бизнес в хранително-вкусовата промишленост и се интересувате от сертифициране според стандарт HACCP във вашата фирма? Не се колебайте да се свържете с нас!