HACCP стандарт

Управление на критични контролни точки в производството на хранителни стоки

Свържете се с нас

HACCP

Акредитиран от: ČIA
Предоставена от: LL-C (Certification) Czech Republic a.s.

В отговор на нарастващите изисквания към безопасността на хранителните продукти е създаден Стандарт НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Points).

Стандарт HACCP се фокусира върху ключови изисквания, засягащи безопасността и невредимостта на хранителните продукти в цялата верига, от производството до преработката, разпространението и продажбата им.

Сертифициране според стандарт HACCP препоръчваме на всички фирми работещи в хранително-вкусовата промишленост.

Изисквания на стандарта HACCP

  • Определяне на критичните точки в хранителната верига
  • Осигуряване на здравословна безопасност на храните
  • Подобряване на технологичните производствени процедури
  • Осигуряване на документация на всички процеси
  • Редовни проверки на критичните точки (температура, пресичане на суровини и др.)

Какво получавате със сертификата

  • Повишаване качеството на предлаганите продукти и услуги
  • Подобрение организационната структура на организацията
  • Увеличаване ефективността на цялата организация
  • Намаление на оперативните разходи
  • Увеличение на доверието на обществото и клиентите
  • Осигурява се спазване на законовите норми и разпоредби
  • Възможност за по-добър достъп към държавни поръчки
Свържете се с нас

Имате бизнес в хранително-вкусовата промишленост и се интересувате от сертифициране според стандарт HACCP във вашата фирма? Не се колебайте да се свържете с нас!

Свържете се с нас

Нашите клиенти

Siemens
Purina
O2
Fujitsu
Vodafone
Apave
Česká pošta
Munai Field Service
Повече